Για το κοκκινιστό κατσικάκι
Σε μια λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί με τα χέρια.
Αν έχετε χρόνο αφήστε τα υλικά να σταθούν για 30΄στη λεκάνη.
Μετά, βάζουμε όλα τα υλικά με τα υγρά τους στο πήλινο τσουκάλι.
Σκεπάζουμε με το καπάκι.
Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο 1,5 ώρα στους 200°C και 1 ώρα στους 150°C, μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας και όλα τα υλικά να γίνουν μια υπέροχη σάλτσα δεμένη και πυκνή.
Αν έχετε ξυλόφουρνο το βάζετε σε χαμηλή θερμοκρασία όλη την νύχτα.
Τη μοναδική αυτή παραδοσιακή συνταγή του Αιγαίου, μοιράστηκε μαζί μας η κ. Αργυρώ από τα Απόλλωνα της Ρόδου και την ευχαριστούμε πολύ.
Κι αν περάσετε από τα Απόλλωνα της Ρόδου να το γευτείτε στην παραδοσιακή και βραβευμένη ταβέρνα Παράγκα.