Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C στις αντιστάσεις.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια μικρή φόρμα για κέικ.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τις σταφίδες και τις σταγόνες σοκολάτας με 1 κ.σ. από το συνολικό αλεύρι.
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα αυγά, τη ζάχαρη, το λάδι, το βούτυρο, την ψιλοκομμένη κολοκύθα, το ξύσμα και την κανέλα μέχρι να αποκτήσουμε ένα μείγμα με κρεμώδη υφή.
Το μεταφέρουμε σε μπολ ανάδευσης και κοσκινίζουμε από πάνω το αλεύρι.
Αναδιπλώνουμε απαλά με σπάτουλα να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ενσωματώνουμε τις αλευρωμένες σταφίδες και τις σταγόνες σοκολάτας αναδιπλώνοντας απαλά με σπάτουλα.
Αδειάζουμε τη ζύμη στη φόρμα και την τοποθετούμε στην κάτω σχάρα του προθερμασμένου φούρνου.
Ψήνουμε το κέικ για περίπου μία ώρα, μέχρι να φουσκώσει, να ροδίσει και να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα του σκεύους.
Το αφήνουμε να σταθεί για 15 λεπτά και μετά το ξεφορμάρουμε.
Όταν κρυώσει τελείως, το γαρνίρουμε με λίγη λιωμένη σοκολάτα ή λευκό γλάσο.