Κέικ μήλου
Για το κέικ μήλου, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που θα χρειαστούμε για την συνταγή μας.
Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο μας στους 180°C βαθμούς.
Χτυπάμε στο κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, να ασπρίσει και να αφρατέψει το κέικ.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά, να τα απορροφήσει σταδιακά το μείγμα για κέικ.
Προσθέτουμε τον πολτό από το μήλο, το γιαούρτι, την κανέλα, και τέλος το αλεύρι με το baking powder και τα καρύδια.
Ανακατεύουμε το μείγμα για κέικ μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ.
Ρίχνουμε μέσα το μείγμα για κέικ και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα σε καλά προθερμασμένο φούρνο.
Αφού κρυώσει, το γαρνίρουμε με λευκό γλάσο ή απλά πασπαλίζουμε με κανέλα και ζάχαρη άχνη και το αμερικάνικο κέικ μήλου είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Πετυχαίνει πάντα! Από τις πιο εύκολες συνταγές που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σου δώσουν τη απάντηση για την απογευματινή λιγούρα ή ένα ωραίο πρωινό για μικρούς και μεγάλους. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή από την Αργυρώ και θα γίνει από τα αγαπημένα σας γλυκά!
Μάθετε και το μυστικό μου για να φτιάχνετε πάντα τα πιο επιτυχημένα κέικ. Θα σας ρωτάνε όλοι που βρήκατε τη συνταγή!
Έχετε ακόμα απορίες για τα κέικ σας; Σας τις λύνω όλες και σας δίνω και επιπλέον μυστικά!