Υλικά
Εξοπλισμός
Κόσκινο
Μπεν Μαρί
Σχάρα
Υλικά
Εκτέλεση
- Xωρίζουμε τα μπισκότα, δηλαδή, την κρέμα από τα μπισκότα.
 - Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με κακάο μια μακρόστενη φόρμα του κέικ.
 - Ντύνουμε με τα μπισκότα τη βάση και τα πλαϊνά από την φόρμα του κέικ.
 - Κόβουμε σε κομμάτια τη σοκολάτα και τη βάζουμε σε μπεν μαρι με το βούτυρο.
 - Όταν λιώσουν προσθέτουμε τη ζάχαρη, και ανακατεύουμε.
 - Ένα ένα ρίχνουμε τα αυγά και πάντα ανακατεύουμε πολύ καλά για να τα απορροφάει σωστά το μείγμα .
 - Ρίχνουμε τις βανίλιες και με ένα κόσκινο, κοσκινίζουμε με ένα κόσκινο το αλεύρι και το προσθέτουμε στο μείγμα.
 - Απαλά ανακατεύουμε.
 - Προσθέτουμε την κρέμα από τα μπισκότα και την αδειάζουμε στην έτοιμη φόρμα του κέικ.
 - Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250°C βαθμούς, στις αντιστάσεις.
 - Αφήνουμε να κάψει καλά ο φούρνος.
 - Μόλις σβήσει η λυχνία του φούρνου, δείγμα ότι έφτασε στους 250°C βαθμούς, τότε βάζουμε τη φόρμα στην κάτω σχάρα του φούρνου.
 - Σβήνουμε το φούρνο και αφήνουμε μέσα για 15 λεπτά χωρίς να ανοιγοκλείνουμε την πόρτα του φούρνου.
 - Βγάζουμε το γλυκό μας στον πάγκο, πάνω σε μια σχάρα και το αφήνουμε να κρυώσει και να σφίξει ελαφρά.
 - Το αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα.
 - Η καρδιά του όσο είναι ζέστη είναι ακόμα ρευστή.
 - Το σερβίρουμε ιδανικά με μία μπάλα παγωτό ή χτυπημένη κρέμα.
 









