Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε μερίδες μικρές το ξεκοκαλισμένο κρέας.
- Βάζουμε το κρέας για το κλέφτικο στη λαδόκολλα σε μεγάλη μπασίνα και προσθέτουμε τα λαχανικά καθαρισμένα και κομμένα σε καρέ μεγάλα.
- Ρίχνουμε το τυρί κομμένο σε καρέ, τα σκόρδα, τη ρίγανη, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το κρασί, αλάτι και πιπέρι.
- Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε την μπασίνα και τη φυλάμε στο ψυγείο το λιγότερο για 2 ώρες, μέχρι να μαριναριστεί.
- Απλώνουμε δύο μεγάλες λαδόκολλες και αδειάζουμε όλο το μείγμα.
- Κλείνουμε σε μεγάλο πακέτο και δένουμε σφιχτά με σπάγκο.
- Βάζουμε μέσα σε ταψί, χωρίς να προσθέσουμε στο ταψί νερό ή άλλο υλικό.
- Ψήνουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά στους 180°C.