Εκτέλεση
Για το κολασμένο κέικ, βάζουμε τη σοκολάτα και την μαργαρίνη σε κατσαρόλα και τα λιώνουμε.
Στο μπολ του μίξερ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την ζάχαρη, το αλάτι και τις βανίλιες και τα χτυπάμε δυνατά για 2΄.
Προσθέτουμε την λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα το μείγμα, να αναμειχθεί. Κόβουμε τα γεμιστά μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε πολύ καλά φόρμα με τρύπα στη μέση. Ψήνουμε το τέλειο κέικ σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230 βαθμούς C αέρα για 15΄ (να σκάσει η επιφάνεια του).
Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με παγωτό και χτυπημένη κρέμα. Δείτε εδώ τη συνταγή μου για το πιο εύκολο και τέλειο παγωτό βανίλια.
Διαβάστε και όλα τα μυστικά επιτυχίας, για να φτιάχνετε πάντα τα καλύτερα κέικ για τους αγαπημένους σας!