Κόλυβα

Κόλυβα

8-10
Προετοιμασία: 0:30' Μαγείρεμα: 0:15'
Εύκολη
Μερίδες: 8-10

Τα κόλυβα είναι μια συνήθεια των ελλήνων από την αρχαιότητα. Τα έχουμε συνδέσει με μνήμες αγαπημένων προσώπων που δεν υπάρχουν πια, όμως σε πολλά μέρη της Ελλάδας είναι συνδεδεμένα με χαρούμενα γεγονότα όπως τα σπερνά στο Μεγανήσι, που τα φτιάχνουν σαν γλυκό σε χαρές!

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

μπακλαβάς

Μπακλαβάς της Αργυρώς

καροτόσουπα βελουτέ με πράσα και πορτοκαλι

Καροτόσουπα βελουτέ με πράσα

γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας της Αργυρώς

Η ωραιότερη γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας της Αργυρώς

χαλβάς της Ρήνας συνταγη

Χαλβάς της Ρήνας

ρεβυθοκεφτέδες Ίου χωρις βρασιμο με τυρι και δυοσμο αφράτοι με αβραστα ρεβυθια

Ρεβυθοκεφτέδες Ίου

Μπεσαμέλ εύκολη και γρήγορη

Μπεσαμέλ εύκολη και γρήγορη