Εκτέλεση
Σοτάρουμε σε μια μικρή κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά το σιμιγδάλι στο λάδι για 7-8 λεπτά, να ροδίσει ελαφρά και να ψηθεί.
Το βγάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ροδόνερο, ανακατεύουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε το τριμμένο καρότο, την κρέμα καρύδας και τη φλούδα πορτοκαλιού.
Μόλις πάρει βράση το μείγμα, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και την αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
Ξεσκεπάζουμε την κατσαρόλα και προσθέτουμε το ψημένο σιμιγδάλι, τις σταφίδες και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε για 5-6 λεπτά να στεγνώσει τελείως το μείγμα και να ξεκολλάει από την κατσαρόλα.
Το αδειάζουμε σε μικρή φόρμα ή σε μπολ και πιέζουμε την επιφάνεια με κουτάλι να ισιώσει.
Αφήνουμε το χαλβά να κρυώσει τελείως και να σταθεροποιηθεί και τον ξεφορμάρουμε σε πιάτο.
Τον μεταφέρουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά και σερβίρουμε.