Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το κοτόπουλο, τα κρεμμύδια χαραγμένα σταυρωτά και καλύπτουμε με νερό.
Βράζουμε για 30 λεπτά.
Αφού βράσει, αφήνουμε λίγο να κρυώσει το ξεκοκαλίζουμε και το ψιλοκόβουμε.
Στο μεταξύ, στο ζουμί του κοτόπουλου προσθέτουμε το ρύζι, λίγο αλάτι και πιπέρι, και βράζουμε για 5΄-6΄ μέχρι να σκάσει το ρύζι.
Σε αυτό το στάδιο τα κρεμμύδια έχουν αρχίσει να λιώνουν μέσα στο ζωμό.
Προσθέτουμε μέσα το ψιλοκομμένο κοτόπουλο, το σιμιγδάλι ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά.
Ρίχνουμε μέσα το κεφαλοτύρι και το λάδι.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά. Ανακατεύουμε.
Για το ταψί
Ανοίγουμε τα τρία χειροποίητα φύλλα ή χρησιμοποιούμε 3 έτοιμα χωριάτικα φύλλα.
Τα στρώνουμε στο ταψί, αλείφοντάς τα ένα ένα.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί, στρώνουμε τη γέμιση με το κουτάλι και ρίχνουμε το φλουρί.
Γυρίζουμε τις άκρες των φύλων πάνω στη πίτα.
Σκεπάζουμε με τα άλλα δύο φύλλα, αλείφοντάς τα με λάδι.
Ψήνουμε την κοτόπιτα στους 180 °C στις αντιστάσεις στη κάτω σχάρα για μία ώρα.