Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Για το κοτόπουλο με ρύζι στην κατσαρόλα, ροδίζουμε πρώτα το κοτόπουλο σε ελαιόλαδο, για 4΄-5΄, να αλλάξει χρώμα.
- Στην ίδια κατσαρόλα, προσθέτουμε και τα λαχανικά. Σοτάρουμε για 4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.
- Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε ώστε να λαδωθεί καλά.
- Προσθέτουμε το ζωμό, αλάτι, πιπέρι και μισοσκεπάζουµε την κατσαρόλα.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 15–20 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι και να πιει τα υγρά.
- Όταν είναι έτοιμο, κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε για 5 λεπτά. Πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό.