Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Πλένουμε πρώτα τις φράουλες, αφαιρούμε το κοτσάνι και τις κόβουμε στα δύο.
- Τις βάζουμε σε μπολ.
- Πασπαλίζουμε με ζάχαρη, περιχύνουμε με το μπαλσάμικο.
- Καλύπτουμε με μεμβράνη και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30΄ να λιώσει η ζάχαρη.
- Στο μεταξύ σε μπολ ενώνουμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Ψιλοκόβουμε το δυόσμο ή τη μέντα και τον/τη ρίχνουμε στις φράουλες.
- Ανακατεύουμε.
- Σε τέσσερα ποτήρια ισομοιράζουμε τις φράουλες και γαρνίρουμε με την κρέμα τυριού.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ