Εκτέλεση
Για τους κρεμμυδοκεφτέδες ή αλλιώς κρεμμυδοτηγανίτες , ψιλοκόβουμε πρώτα το 1 κρεμμύδι σε λεκανίτσα και τρίβουμε το δεύτερο στον τρίφτη. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμύδια, τα αυγά, το κεφαλοτύρι, τη σόδα, το δυόσμο, το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε λίγο το μείγμα να σταθεί για να αρωματιστεί.
Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε καυτό ελαιόλαδο για 2΄ από κάθε πλευρά. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
