Εκτέλεση
Διαλέγουμε τις πιο μικρές φρέσκες πατατούλες που θα βρούμε.
Τις πλένουμε πολύ καλά και τις βάζουμε σε μικρή κατσαρόλα και τις καλύπτουμε με το ζωμό.
Προσθέτουμε το μάραθο.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε τις πατάτες (ολόκληρες) για περίπου 15΄-20΄ από την ώρα που θα πάρουν βράση.
Όταν βράσουν, τις στραγγίζουμε με προσοχή για να μην τις λιώσουμε.
Τις κόβουμε στη μέση και τις βάζουμε σε σαλατιέρα.
Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο και το λεμόνι, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε το λαδολέμονο με σύρμα.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα, ανακατεύουμε να διαλυθεί και τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Περιχύνουμε τις πατάτες.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και πασπαλίζουμε με το μάραθο και την κάππαρη.