Εκτέλεση
Πρώτα πρέπει να πλύνουμε με άφθονο νερό τις συκωταριές και τα εντεράκια.
Τα κόβουμε σε μεγάλες μπουκιές.
Σε βαθύ τηγάνι τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο για 10΄και ρίχνουμε όλα τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε ζεστό νερό μέχρι να μισοσκεπάσει το φαγητό.
Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσει η σάλτσα.
Πριν από το τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Σερβίρουμε αμέσως.