Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά την κρέμα γάλακτος και το σκόρδο.
- Μόλις εμφανιστούν φυσαλίδες στα πλάγια (πριν φουσκώσει), αφαιρούμε το σκόρδο.
- Προσθέτουμε στην κρέμα τα 4 τυριά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν.
- Πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο και τρίβουμε πιπέρι.
- Διατηρούμε τη σάλτσα ζεστή σε πολύ χαμηλή φωτιά (προσοχή να μη βράσει).
- Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τόσο χρόνο όσο αναγράφεται στη συσκευασία των ζυμαρικών.
- Τα στραγγίζουμε καλά και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
- Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη ζεστή σάλτσα 4 τυριά, ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και σερβίρουμε αμέσως.