Εκτέλεση
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά την κρέμα γάλακτος και το σκόρδο.
Μόλις εμφανιστούν φυσαλίδες στα πλάγια (πριν φουσκώσει), αφαιρούμε το σκόρδο.
Προσθέτουμε στην κρέμα τα 4 τυριά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν.
Πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο και τρίβουμε πιπέρι.
Διατηρούμε τη σάλτσα ζεστή σε πολύ χαμηλή φωτιά (προσοχή να μη βράσει).
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τόσο χρόνο όσο αναγράφεται στη συσκευασία των ζυμαρικών.
Τα στραγγίζουμε καλά και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη ζεστή σάλτσα 4 τυριά, ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και σερβίρουμε αμέσως.