Εκτέλεση
Με βουρτσάκι ή σύρμα τρίβουμε και πλένουμε καλά τις πατάτες χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε. Τις βράζουμε για 10΄ από την ώρα που θα πάρει βράση το νερό. Τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε μικρό πυρίμαχο σκεύος. Βάζουμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη, το κρασί, την πάπρικα, το χυμό, το νερό και το αλατοπίπερο. Τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τις πατάτες. Προσθέτουμε το δεντρολίβανο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180οC στην τελευταία σχάρα για 25΄-30΄, έως ότου μελώσουν.