Εύκολη και γρήγορη συνταγή με μοσχάρι και σάλτσα πεκορίνο που συνοδεύεται θαυμάσια με ρύζι ή πουρέ.

Εύκολη και γρήγορη συνταγή με μοσχάρι και σάλτσα πεκορίνο που συνοδεύεται θαυμάσια με ρύζι ή πουρέ.

  • προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 1 ώρα & 15 λεπτά
9

Για το μοσχάρι με σάλτσα πεκορίνο

  • 1½ kg μοσχάρι
  • 400 γρ. τυρί πεκορίνο (ιταλικό)
  • 3 σκελ. σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, το πλένουμε, το στραγγίζουμε καλά και το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.

    Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το μοσχάρι.

    Ρίχνουμε τα σκόρδα χοντροκομμένα και μόλις πάρει λίγο χρώμα βάζουμε πάνω σε κάθε κομμάτι το τυρί το οποίο είναι κομμένο σε μεγάλους κύβους.

    Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας απαλά.

    Το τυρί θα πάρει χρώμα και σχεδόν θα διαλυθεί, έτσι πρέπει να γίνει.

    Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

    Τέλος ρίχνουμε 2-3 ποτήρια νερό χλιαρό και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

    Εύκολη και γρήγορη συνταγή με μοσχάρι και σάλτσα πεκορίνο που συνοδεύεται θαυμάσια με ρύζι ή πουρέ.

    Οδηγός Μαγειρικής

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται