Εκτέλεση
Η δόση για τη γρήγορη και εύκολη μπεσαμέλ με κορν φλάουρ είναι για μεγάλο ταψί, γι’ αυτό αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μέτριο πυρέξ, φτιάξτε τη μισή ποσότητα.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα, εκτός από το τυρί (και προαιρετικά το αυγό). Αφήνουμε να δέσει, ανακατεύοντας με σύρμα τακτικά, σε μέτρια φωτιά και αλατοπιπερώνουμε.
Στο τέλος, πασπαλίζουμε μοσχοκάρυδο, προσθέτουμε το αυγό (προαιρετικά) και το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε με σύρμα να λιώσει.
Η συνταγή μου για εύκολη και γρήγορη μπεσαμέλ με κορν φλάουρ, παραμένει βελούδινη, τρεμουλιαστή και αφράτη ακόμα και μετά από ώρες και μπορεί να γίνει με ή χωρίς αυγά.
Χρησιμοποιήστε την για να φτιάξτε εύκολα και γρήγορα μουσακά, λαζάνια, κανελόνια και άλλα νόστιμα κρεμένια φαγητά που αγαπάει όλη η οικογένεια.
Δείτε και τη βασική συνταγή για μπεσαμέλ με αλεύρι και όλα τα μυστικά μου για να γίνεται τέλεια κάθε φορά που τη φτιάχνετε!