Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ
Εκτέλεση
- Λιώνουμε πρώτα το φυτικό βούτυρο και πασπαλίζουμε με το αλεύρι.
- Ψήνουμε ανακατεύοντας για 1-2 λεπτά.
- Αποσύρουμε για λίγο την κατσαρόλα από τη φωτιά.
- Σταδιακά και πάντα ανακατεύοντας, προσθέτουμε το γαλα αμυγδαλου.
- Ξαναβάζουμε στη φωτιά και αφήνουμε να δέσει η κρέμα, ανακατεύοντας τακτικά.
- Προσθέτουμε αλάτι κατά βούληση και τρίβουμε μοσχοκάρυδο.
- Χρησιμοποιήστε την για να φτιάξετε τα φανταστικά νηστίσιμα παπουτσάκια, μοναδικά νηστίσιμα λαζάνια, αλλά και το πεντανόστιμο νηστίσιμο παστίτσιο!