Για τη νηστίσιμη μπεσαμέλ χωρίς αυγά
Λιώνουμε πρώτα τη μαργαρίνη και πασπαλίζουμε με το αλεύρι.
Ψήνουμε ανακατεύοντας για 1-2 λεπτά.
Αποσύρουμε για λίγο την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Σταδιακά και πάντα ανακατεύοντας, προσθέτουμε το ζεστό ζωμό στη νηστίσιμη μπεσαμέλ.
Ξαναβάζουμε στη φωτιά και αφήνουμε να δέσει η κρέμα.
Αλατίζουμε.
Το αποτέλεσμα είναι μια πλούσια και γευστική μπεσαμέλ χωρίς αυγά, με ωραία σύσταση και εξαιρετική γεύση. Ψήνεται ομοιόμορφα στο φούρνο και μεταμορφώνει το φαγητό σας.