Μπλατσαριά
Για την εύκολη πίτα μπλατσαριά με τυρί φέτα, έχουμε καθαρίσει και πλύνει τα χόρτα.
Τα βάζουμε σε λεκάνη, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το τυρί και ανακατεύουμε.
Σε άλλη λεκάνη βάζουμε 1 ποτήρι γάλα, νερό και 1-2 αυγά. Κάνουμε ελαφρύ χυλό.
Αδειάζουμε σε ταψί το μισό από το χυλό.
Απλώνουμε τα χόρτα πάνω στο χυλό και σκεπάζουμε με τον υπόλοιπο.
Περιχύνουμε λίγο λάδι.
Ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 με 220oC.
Σερβίρεται ως σαλάτα και συνοδεύει κρέας.
Ευχαριστούμε τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Ηπείρου «Γ.Η.Σ» για τη συνταγή που μας παραχώρησε.