Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Διαλέγουμε κρέατα από μικρό ζώο και ειδικά το χοιρινό για να ψηθούν στον ίδιο χρόνο.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
- Πλένουμε τα μπριζολάκια, γιατί όσο πιο μικρό είναι το ζώο τόσο πιο ψιλά κοκαλάκια μένουν επάνω από το ταλιάρισμα του κρέατος.
- Τα στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί.
- Τα βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα τυριά κομμένα σε μικρά καρεδάκια.
- Απλώνουμε μια μεγάλη λαδόκολλα στον πάγκο και βάζουμε στη μέση όλα τα υλικά.
- Κλείνουμε σε πακετάκι σφιχτό.
- Με την ένωση προς τα κάτω ακουμπάμε το πακέτο πάνω στη δεύτερη λαδόκολλα.
- Τυλίγουμε και αυτή σε πακέτο, ώστε να σφραγίσουμε μέσα όλα τα υλικά και τα ζουμιά που θα βγάλουν στο ψήσιμο.
- Δένουμε το πακέτο και το ακουμπάμε σε ταψί.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200°C και για 30′ χαμηλώνουμε στους 140ºC συνεχίζοντας το ψήσιμο για 2 ώρες 30′ σε χαμηλό φούρνο μέχρι να λιώσουν τα κρέατα αλλά να μείνουν και ζουμερά.
- Σερβίρουμε όσο είναι ζέστα και ζουμερά.