Εκτέλεση
Διαλέγουμε κρέατα από μικρό ζώο και ειδικά το χοιρινό για να ψηθούν στον ίδιο χρόνο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
Πλένουμε τα μπριζολάκια, γιατί όσο πιο μικρό είναι το ζώο τόσο πιο ψιλά κοκαλάκια μένουν επάνω από το ταλιάρισμα του κρέατος.
Τα στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί.
Τα βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα τυριά κομμένα σε μικρά καρεδάκια.
Απλώνουμε μια μεγάλη λαδόκολλα στον πάγκο και βάζουμε στη μέση όλα τα υλικά.
Κλείνουμε σε πακετάκι σφιχτό.
Με την ένωση προς τα κάτω ακουμπάμε το πακέτο πάνω στη δεύτερη λαδόκολλα.
Τυλίγουμε και αυτή σε πακέτο, ώστε να σφραγίσουμε μέσα όλα τα υλικά και τα ζουμιά που θα βγάλουν στο ψήσιμο.
Δένουμε το πακέτο και το ακουμπάμε σε ταψί.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200°C και για 30′ χαμηλώνουμε στους 140ºC συνεχίζοντας το ψήσιμο για 2 ώρες 30′ σε χαμηλό φούρνο μέχρι να λιώσουν τα κρέατα αλλά να μείνουν και ζουμερά.
Σερβίρουμε όσο είναι ζέστα και ζουμερά.