Για τις μπρουσκέτες με γαρίδες
Ξεκινάμε τις μπρουσκέτες με γαρίδες, καθαρίζοντας πρώτα τις γαρίδες.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο για 1-2 λεπτά, για να βγάλει τα αρώματά του.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και τις γαρίδες και σοτάρουμε για 3 λεπτά, μέχρι να κοκκινήσουν.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Αφήνουμε λίγο, ώστε να κρυώσουν.
Αλείφουμε με ένα ειδικό μαχαίρι τις μπρουσκέτες με τυρί.
Ισομοιράζουμε τις γαρίδες και περιχύνουμε με λίγο από το λάδι τους.