Εκτέλεση
Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για ντιπ τυριού και μία από τις αγαπημένες της Αργυρώς.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ. Κρατάμε μόνο 1/2 φλ. τυριά τριμμένα. Λαδώνουμε μικρό πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα μέσα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε στην επιφάνεια τα υπόλοιπα τυριά και ψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι το μείγμα να γίνει σαν ντιπ, να λιώσουν τα τυριά και να μαστιχώσουν.
Σερβίρουμε ζεστό το ντιπ με φέτες φρεσκοψημένο ψωμί.