Εκτελεση
- Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει ζεματίζουμε το μπρόκολο για 3 με 4 λεπτά.
- Αφού κρυώσει το κόβουμε σε μικρές φούντες.
- Αλευρώνουμε τις φουντίτσες του μπρόκολου και τις τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ελαφρά με ελαιόλαδο.
- Προσέχουμε τα αυγά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
- Χτυπάμε τα αυγά με πιρούνι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτουμε το τυρί.
- Περιχύνουμε το μπρόκολο με τα αυγά και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά, για περίπου 4 λεπτά.
- Την αναποδογυρίζουμε για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.
- Είναι ελαφριά, χορταστική και πάρα πολύ νόστιμη.
- Αξίζει να τη δοκιμάσετε και από την πρώτη κιόλας φορά θα ξετρελαθείτε!
- Όσο πιο φρέσκα είναι τα αυγά, τόσο πιο νόστιμη θα γίνει!