Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ
Εξοπλισμός
Μίξερ χειρός
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Διαλέγουμε ώριμες, γερές και κατακόκκινες φράουλες. Μάθετε όλα τα μυστικά για να διαλέγεις τις καλύτερες φράουλες.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή μέχρι να κάνει απαλές κορυφές για το παγωτό φράουλα.
- Αλέθουμε τις φράουλες στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πουρές.
- Προσθέτουμε στην κρέμα το γιαούρτι και την άχνη, αφού την έχουμε διαλύσει στις αλεσμένες φράουλες.
- Αναδιπλώνουμε το μείγμα με σπάτουλα και το βάζουμε σε παγωτομηχανή, ώστε να χτυπηθεί καλά και να παγώσει.
- Μπορούμε να το φτιάξουμε με ή χωρίς παγωτομηχανή με την ακόλουθη διαδικασία.
- Το χτυπάμε με μίξερ χειρός, το παγώνουμε 30 λεπτά και επαναλαμβάνουμε 3 με 4 φορές την διαδικασία.
- Μπορούμε να προσθέσουμε στο παγωτό 2 κ.σ. ψιλοκομμένο δυόσμο ή 1/2 κ.σ αλεσμένα μπαχαρικά (αστεροειδή γλυκάνισο, μοσχοκάρυδο ή λίγο τζίντζερ).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ
Μαθε τα μυστικα για : Παγωτό χωρίς παγωτομηχανή
Tips
- Υπολογίστε ότι απαιτείται χρόνος παγώματος, 12 ώρες.