Για το παγωτό matcha tea
Για το αντιοξειδωτικό παγωτό matcha tea χωρίς ζάχαρη, καθαρίζουμε πρώτα τις μπανάνες.
Τις κόβουμε σε φέτες λεπτές και τις βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν για 1 ώρα για το παγωτό matcha tea.
Αφήνουμε για 5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου να σπάσει ο πάγος.
Σε μπολ βάζουμε τη σκόνη πράσινο τσάι και προσθέτουμε, ανακατεύοντας, το χλιαρό νερό, μέχρι να εμφανιστεί αφρός στην επιφάνεια.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
Στο μπλέντερ βάζουμε τις παγωμένες μπανάνες, το πράσινο τσάι, το σιρόπι αγαύης και το γάλα καρύδας.
Σερβίρουμε αμέσως όπως είναι παγωμένο και αφράτο σαν τζελάτο και απολαμβάνουμε όλα τα οφέλη που μας προσφέρει το αντιοξειδωτικό πράσινο τσάι matcha.
Θέλετε περισσότερες συνταγές χωρίς ζάχαρη; Βρείτε τες όλες εδώ!