Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ
Εξοπλισμός
Μίξερ χειρός
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε πρώτα στο μπλέντερ τα μισά μπισκότα.
- Τα αλέθουμε σε σκόνη.
- Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, την ζάχαρη, το αλάτι και την βανίλια.
- Συνεχίζουμε να αλέθουμε όλα τα υλικά μαζί για 2′ λεπτά ακόμα.
- Αν έχουμε παγωτομηχανή βάζουμε το μίγμα και ακολουθούμε τις οδηγίες για να γίνει το παγωτό.
- Σπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα σε μικρά κομμάτια ή μικρές μπουκίτσες.
- Αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, αδειάζουμε το μίγμα σε μπολ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 2′ να αρχίσει να σφίγγει.
- Τότε το παίρνουμε και το χτυπάμε με μίξερ χειρός να αφρατέψει καλά.
- Ξαναπαγώνουμε για 30′ και το ξαναχτυπάμε.
- Όταν έχει αρχίσει να πήζει προσθέτουμε τα υπόλοιπα σπασμένα μπισκότα.
- Το παγώνουμε στην κατάψυξη.
- Σερβίρουμε με σπασμένα κομματάκια μπισκότου.