Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΥΚΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Μίξερ με κάδο
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΥΚΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες και ψιλοκόβουμε τα σύκα.
- Προσθέτουμε το ανθότυρο, το λικέρ και το μέλι και πολτοποιούμε.
- Προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε τα υλικά να ενωθούν.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή και το παγώνουμε ή ακολουθούμε τις οδηγίες για παγωτό χωρίς παγωτομηχανή.
- Σερβίρουμε με μέλι και φρέσκα σύκα, αν είναι η εποχή τους.