Εκτέλεση
Για την εύκολη γιαουρτόπιτα, χτυπάμε πρώτα σε μεγάλο μπολ (ή σε πυρίμαχο σκεύος) τα αυγά πολύ καλά με σύρμα ή μίξερ χειρός να φουσκώσουν για μερικά λεπτά. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τα τυριά, το πιπέρι, το φρέσκο δυόσμο και το βούτυρο.
Λίγο λίγο ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να έχουμε ένα μείγμα όπως το κέικ. Βουτυρώνουμε ταψί νούμερο 30 ή 32 και αδειάζουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αέρα στους 170°C για 45΄, μέχρι να φουσκώσει ελαφρά και να ροδίσει η επιφάνεια.