Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεκινάμε να φτιάξουμε τις πατάτες λεμονάτες, πλένουμε πρώτα τις baby πατάτες με τη φλούδα τους.
- Τρίβουμε με το βουρτσάκι τη φλούδα.
- Τις βάζουμε σε τηγάνι.
- Σκεπάζουμε με κρύο νερό να τις καλύπτει και βάζουμε το καπάκι.
- Βράζουμε για 8 με 10 λεπτά για να μισομαλακώσουν.
- Τις στραγγίζουμε και πετάμε το νερό.
- Κόβουμε τις πατάτες στη μέση.
- Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το βούτυρο.
- Ρίχνουμε τις πατάτες και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να μελώσουν για 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον ζωμό.
- Αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να “πιούν” όλο τον ζωμό.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτουμε τα βότανα, λίγο χυμό λεμόνι και τη μουστάρδα και ανακατεύουμε.
- Πασπαλίζουμε με τον άνηθο.
- Τις σερβίρουμε ζεστές.