Πικάντικο μοσχάρι με λαχανικά

Φτιάχνεται γρήγορα και είναι νοστιμότατο. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για το καθημερινό τραπέζι.

Εύκολη
0:30

4

15 λεπτά

15 λεπτά

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Εκτέλεση

  1. Σε βαθύ τηγάνι ή γουόκ ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο για 2΄-3΄.
  2. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, την πιπεριά, το σχοινόπρασο, το κάρυ και την πάπρικα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3΄-4΄ ακόμα.
  3. Σβήνουμε με τη σόγια και το κρασί.
  4. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα.
  5. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5΄.
  6. Δοκιμάζουμε πριν αλατίσουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
Απόρρητο