Για τη πίτσα
Ανοίγουμε τη ζύμη σε βάση πίτσας, είτε με τις άκρες των δαχτύλων πιέζοντας με κυκλικές κινήσεις σε αλευρωμένη επιφάνεια, είτε με πλάστη αν θέλουμε να γίνει πιο λεπτή και πιο τραγανή.
Έχουμε προθερμάνει πολύ καλά το φούρνο στην πιο δυνατή θερμοκρασία στις αντιστάσεις και έχουμε τοποθετήσει κάτω το ταψί ή την λαμαρίνα να κάψει καλά.
Πασπαλίζουμε το ταψάκι με λίγο καλαμποκάλευρο.
Έτσι πετυχαίνουμε πιο τραγανή κρούστα στο κάτω μέρος της πίτσας.
Βάζουμε τη ζύμη πάνω στο ξύλο κοπής.
Αλείφουμε με τη σάλτσα ντομάτας αφήνοντας κενό 2-3 εκ. ώστε να φουσκώσει τριγύρω και να κρατήσει μέσα τα υλικά.
Προσθέτουμε το σαλάμι, τα κολοκυθάκια, τη μοτσαρέλα και τον βασιλικό.
Τοποθετούμε μικρά κομμάτια φέτας ανάμεσα στα κενά, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
Ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου να ροδίσει γύρω γύρω και να γίνει τραγανή.
Μυστικά
Όσο πιο λεπτά κόψουμε τα κολοκύθια τόσο ποιο στεγνά και χωρίς υγρά θα είναι στην πίτσα.