Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το αυγό και με ένα πιρούνι το χτυπάμε να ομογενοποιηθεί καλά.
Ανοίγουμε τη σφολιάτα και απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια γιαούρτι αφήνοντας 1 εκ. κενό πάνω και κάτω ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε το ρολό.
Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και την πάπρικα.
Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, τη ψιλοκομμένη γαλοπούλα και τα τυριά.
Αλείφουμε με αυγό από την μία άκρη έως την άλλη στο κάτω μέρος της σφολιάτας και αρχίζουμε να τυλίγουμε το ρολό.
Κόβουμε σε ρολάκια πάχους 2 εκατοστών.
Μεταφέρουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και με ένα πινέλο αλείφουμε με αυγό.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε για 22 με 25 λεπτά σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 190ºC.
Ιδανικό για μπραντς, για ελαφρύ βραδινό γεύμα για όλες τις ώρες.