• προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
24
  • 1 iceberg
  • 1 μαρούλι
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1 μεγάλο αγγούρι
  • Για τη σως
  • 4 κ.σ. γιαούρτι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξίδι
  • 1 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος
  • αλάτι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Για την πράσινη σαλάτα µε σος γιαουρτιού και δυόσµου, πλένουμε καλά τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε.

    Τα χοντροκόβουμε σε σαλατιέρα. Κόβουμε το αγγούρι σε φέτες και το προσθέτουμε.

    Σε μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ξίδι, το δυόσμο και αλατίζουμε.

    Χτυπάμε τα υλικά με πιρούνι να αναμειχθούν καλά.

    Περιχύνουμε τη σαλάτα την τελευταία, στιγμή. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

    Δροσιά γιαουρτιού και άρωμα δυόσμου. Η πιο ωραία σως για τις σαλάτες σας!

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται