Για το πρασομπούρεκο
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το λάδι, το ξίδι, το αλάτι και προσθέτουμε νερό ανακατεύοντας μέχρι να σχηματιστεί ζύμη. Η ζύμη πρέπει να είναι εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια. Την αφήνουμε σκεπασμένη για 20΄. Έπειτα, την χωρίζουμε σε δύο μέρη. Ανοίγουμε σε απλωμένη επιφάνεια το κάθε κομμάτι σε μέγεθος μεγάλου πιάτου.
Βάζουμε ένα μπολ στρογγυλό στη μέση του φύλλου. Με κοφτερό μαχαίρι τραβάμε λωρίδες από μέσα προς τα έξω ακτινωτά, σχηματίζοντας τρίγωνες λωρίδες. Αφαιρούμε το μπολ. Με πινέλο αλείφουμε όλη την επιφάνεια του φύλλου με μαλακό φυτικό βούτυρο. Μία μία λωρίδα την γυρίζουμε πάνω στον κύκλο που χάραξε το μπολ (διπλώνουμε δηλαδή προς τα μέσα).
Αφού κλείσουμε στον κύκλο όλες τις λωρίδες, αναποδογυρίζουμε τη ζύμη σε πιάτο αλευρωμένο. Κάνουμε το ίδιο με το άλλο φύλλο. Αφήνουμε για 30΄ στο ψυγείο να παγώσει το βούτυρο και να κάνει στρώσεις.
Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη γέμιση: Καθαρίζουμε τα πράσα, αφαιρούμε το πράσινο μέρος, τα ψιλοκόβουμε και τα ζεματάμε για 2΄-3΄ σε νερό που βράζει. Τα στραγγίζουμε καλά.
Λιώνουμε το βούτυρο και τα σοτάρουμε για 2΄-3΄ να μαραθούν. Προσθέτουμε το γάλα, το μοσχοκάρυδο και το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα. Την αποσύρουμε από τη φωτιά και ένα ένα προσθέτουμε τα αυγά, ανακατεύοντας γρήγορα όπως τη μπεσαμέλ. Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα και αλατοπιπερώνουμε.
Ανοίγουμε δύο μεγάλα φύλλα με τη ζύμη και τα αφήνουμε λίγο να στεγνώσουν. Λαδώνουμε ρηχό ταψί 34 εκ. ή 36 εκ. Απλώνουμε το πρώτο φύλλο στο ταψί ελαφρώς σουρωμένο, με πτυχές (για πιο τραγανό αποτέλεσμα). Αδειάζουμε τη γέμιση, απλώνοντάς τη σε λεπτή στρώση.
Καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο ελαφρώς σουρωμένο με πτυχές. Γυρίζουμε σε κόθρο τις ενώσεις των δύο φύλλων. Αλείφουμε ελαφρά την επιφάνεια (τις πτυχές) με λίγο λάδι.
Ψήνουμε το πρασομπούρεκο για περίπου 1 ώρα σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170 ºC μέχρι να ροδίσει καλά.