Ψαρονέφρι µε μουστάρδα και γιαούρτι

Απ’ αυτά τα γρήγορα και εύκολα πιάτα που σας αρέσουν. Γεμάτο νοστιμιά, χωρίς κόπο, αλλά τέλειο στη γεύση. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Δύσκολη
0:10

4

5 λεπτά

5 λεπτά

Αργυρώ | Γρήγορο και εύκολο πιάτο γεμάτο νοστιμιά, και τέλειο στη γεύση. Δοκιμάστε το! ψαρονέφρι με μουστάρδα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Εξοπλισμός

Ταψί

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

  1. Κόβουμε με μαχαίρι το ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες (μενταγιόν).
  2. Πατάμε ελαφρά με την παλάμη να φαρδύνουν τα μενταγιόν.
  3. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  4. Αλείφουμε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο.
  5. Τοποθετούμε μέσα τα μενταγιόν και ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.

ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ

  1. Τα καλύπτουμε με λαδόκολλα και από πάνω με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200°C για 20΄ στις αντιστάσεις.
  2. Αφαιρούμε το κάλυμμα.
  3. Αλείφουμε κάθε μενταγιόν με λίγη μουστάρδα.
  4. Καλύπτουμε με 1 κ.σ. γιαούρτι και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
  5. Ψήνουμε τα μενταγιόν ξεσκέπαστα για 10΄ μέχρι να ροδίσουν.
  6. Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά.
Απόρρητο