Για το ψαρονέφρι
Κόβουμε με μαχαίρι το ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες (μενταγιόν).
Πατάμε ελαφρά με την παλάμη να φαρδύνουν τα μενταγιόν.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Αλείφουμε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε μέσα τα μενταγιόν.
Τα ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Για το ψήσιμο
Τα καλύπτουμε με λαδόκολλα και από πάνω με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200°C για 20΄ στις αντιστάσεις.
Αφαιρούμε το κάλυμμα.
Αλείφουμε κάθε μενταγιόν με λίγη μουστάρδα.
Καλύπτουμε με 1 κ.σ. γιαούρτι και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Ψήνουμε τα μενταγιόν ξεσκέπαστα για 10΄ μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά.