Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Πλένουμε τα ροδάκινα και τα βουτάμε για 30΄΄ σε νερό που βράζει.
 - Μετά τα μεταφέρουμε σε λεκάνη με κρύο νερό και παγάκια για να κοπεί ο βρασμός.
 - Τα ξεφλουδίζουμε με τη βοήθεια μαχαιριού, τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι.
 - Τα αραδιάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ με την κομμένη πλευρά προς τα κάτω.
 - Με το πινέλο αλείφουμε τα ροδάκινα με λιωμένο βούτυρο, τα ραντίζουμε με το λικέρ και τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.
 - Τα ψήνουμε στους 200οC για 25΄, έως ότου καραμελώσουν.
 - Αφήνουμε τα ροδάκινα να κρυώσουν και στη συνέχεια τα σερβίρουμε.
 - Τα σερβίρουμε με παγωτό.
 









