Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα.
- Κόβουμε την κολοκύθα σε φέτες.
- Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, διατηρώντας το κοτσάνι τους ώστε να μη διαλυθούν κατά το κόψιμο. Τα κόβουμε σε χοντρές φέτες (τέταρτα).
- Τα τοποθετούμε σε μικρό ταψί μαζί με τις φέτες κολοκύθας.
- Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι. Ανακατεύουμε ελαφρά.
- Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν καλά και να καραμελώσουν τα κρεμμύδια.
- Αφήνουμε τα ψητά λαχανικά να κρυώσουν ελαφρώς.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το μαγειρεμένο φαγόπυρο, τα βότανα και τους σπόρους ροδιού.
- Περιχύνουμε με τα υλικά του ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά.
- Μοιράζουμε τη σαλάτα σε 4 πιάτα. Από πάνω προσθέτουμε τα ψητά λαχανικά και πασπαλίζουμε με τρίμματα φέτας.