Σαλάτα με παντζάρια

Σαλάτα εποχής με όλη τη γεύση και τη νοστιμιά αυτής της περιόδου. Αφήστε τη σαλάτα να σταθεί για 10’ και βγάλει τα αρώματα και τα ροζ-μωβ χρώματά της πάνω στα υλικά.

Εύκολη
0:20

2

10 λεπτά

10 λεπτά

παντζαρι ωμο σαλατα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ DRESSING

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ DRESSING

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε το παντζάρι και το τρίβουμε ωμό σε ένα μπολ.
  2. Τρίβουμε και το καρότο.
  3. Καθαρίζουμε το κουνουπίδι και το αλέθουμε στο μπλέντερ να γίνει σαν κους κους.
  4. Κόβουμε το πράσινο μήλο με τη φλούδα του σε μικρά καρέ.
  5. Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε για λίγα λεπτά το φιλέ αμυγδάλου να καβουρδιστεί.
  6. Αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσει.
  7. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα λαχανικά, πασπαλίζουμε με το ρόδι, τα τρίμματα μπλε τυρί και το φιλέ αμυγδάλου.
  8. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα.
  9. Ανακατεύουμε και αν έχουμε το χρόνο αφήνουμε να σταθεί για λίγο και να ενωθούν οι γεύσεις αλλά και τα μοναδικά χρώματά της.
Απόρρητο