Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε το παντζάρι και το τρίβουμε ωμό σε ένα μπολ.
- Τρίβουμε και το καρότο.
- Καθαρίζουμε το κουνουπίδι και το αλέθουμε στο μπλέντερ να γίνει σαν κους κους.
- Κόβουμε το πράσινο μήλο με τη φλούδα του σε μικρά καρέ.
- Ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε για λίγα λεπτά το φιλέ αμυγδάλου να καβουρδιστεί.
- Αφήνουμε λίγα λεπτά να κρυώσει.
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα λαχανικά, πασπαλίζουμε με το ρόδι, τα τρίμματα μπλε τυρί και το φιλέ αμυγδάλου.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ανακατεύουμε και αν έχουμε το χρόνο αφήνουμε να σταθεί για λίγο και να ενωθούν οι γεύσεις αλλά και τα μοναδικά χρώματά της.