Σαλάτα µε ρόκα και φιλετάκια µοσχαριού

Πολύ νόστιμη σαλάτα, αποτελεί και ένα ελαφρύ γεύμα από μόνη της. Το ντρέσινγκ μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε όλες τις πράσινες σαλάτες.

4

10 λεπτά

10 λεπτά

σαλάτα με ρόκα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ µΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ µΟΣΧΑΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ µΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ µΟΣΧΑΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Μαγειρεύουμε πρώτα τα φιλετάκια για τη σαλάτα με ρόκα.
  2. Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχάρι για 5-6, να ψηθεί καλά.
  3. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το σκόρδο και ανακατεύουμε.
  4. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
  5. Ετοιμάζουμε τη σαλάτα με ρόκα, ψιλοκόβοντας τα λαχανικά και βάζοντάς τα σε σαλατιέρα.
  6. Περιχύνουμε με τη σάλτσα και τα ζεστά φιλετάκια και ρίχνουμε εδώ κι εκεί το κουκουνάρι.
  7. Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα και σερβίρουμε.
Απόρρητο