Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ µΕ ΦΡΕΣΚΟ ΣΟΛΟΜΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ µΕ ΦΡΕΣΚΟ ΣΟΛΟΜΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του σολoμού και τα βάζουμε σε λαδόκολλα.
- Τα τυλίγουμε προσεκτικά και σφιχτά σε φάκελο και τα ψήνουμε για 15 λεπτά στο φούρνο, στους 200°C.
- Ζεματάμε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά.
- Κατόπιν τα στραγγίζουμε καλά.
- Κόβουμε το μαρούλι μέσα σε μια σαλατιέρα.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, τα στραγγισμένα φασολάκια, τις ελιές και τις πατάτες.
- Βγάζουμε το σολoμό από τη λαδόκολλα και τον κόβουμε σε μικρές μπουκιές.
- Χτυπάμε τα υλικά για το ντρέσινγκ στο μπλέντερ και στη συνέχεια περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα.
- Ανακατεύουμε καλά, να πάει παντού, και σερβίρουμε.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ