Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ CAFÉ DE PARIS
- Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει ελαφρά για 4′.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και τον πελτέ και τρίβουμε με κουτάλι.
- Προσθέτουμε το θυμάρι, το εστραγκόν, το σχοινόπρασο, τον μαϊντανό, τον ζωμό κότας και την κρέμα.
- Σιγοβράζουμε μέχρι να πυκνώσει η κρέμα.
- Προσθέτουμε την γούστερ σως.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και λίγο χυμό λεμονιού.
- Σουρώνουμε την σάλτσα σε λεπτό σουρωτήρι.
- Ενισχύουμε την σάλτσα cafe de Paris με τα υγρά από το ψητό κρέας που θα την σερβίρουμε.
- Την διατηρούμε ζέστη μέχρι το σερβίρισμα.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- Σερβίρουμε το ψητό κρέας περιχύνοντας με την πυκνή νόστιμη σάλτσα για ψητό κρέας.
- Πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό και σχοινόπρασο.
- Σερβίρουμε με λεπτοκομμένες τηγανητές πατάτες.