Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ
- Καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε κομμάτια.
 - Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά για την γλυκόξινη σάλτσα πιπεριάς εκτός από κορν φλάουρ και νερό.
 - Τα αλέθουμε σε πουρέ.
 - Τα βάζουμε σε κατσαρόλα και αφήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να έρθουν σε σημείο βρασμού.
 - Χαμηλώνουμε σε μεσαία φωτιά και σιγοβράζουμε για 3-4 λεπτά να μαλακώσουν οι πιπεριές και να πυκνώσει το μείγμα.
 - Προαιρετικά : Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο νερό και τα προσθέτουμε στη σάλτσα πιπεριάς.
 - Αφήνουμε να βράσει για 1-2 λεπτά, και να πυκνώσει ελαφρά.
 - Βάζουμε την γλυκόξινη σάλτσα πιπεριάς σε αποστειρωμένο βάζο.
 - Σερβίρουμε τη σάλτσα πάντοτε κρύα με σπρίνγκ ρολς, θαλασσινά ή κρεατικά.
 
ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΓΑΡΙΔΟΠΙΤΑΚΙΑ!
            
                ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ            
            
    








