Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ
- Καθαρίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε κομμάτια.
- Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά για την γλυκόξινη σάλτσα πιπεριάς εκτός από κορν φλάουρ και νερό.
- Τα αλέθουμε σε πουρέ.
- Τα βάζουμε σε κατσαρόλα και αφήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να έρθουν σε σημείο βρασμού.
- Χαμηλώνουμε σε μεσαία φωτιά και σιγοβράζουμε για 3-4 λεπτά να μαλακώσουν οι πιπεριές και να πυκνώσει το μείγμα.
- Προαιρετικά : Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο νερό και τα προσθέτουμε στη σάλτσα πιπεριάς.
- Αφήνουμε να βράσει για 1-2 λεπτά, και να πυκνώσει ελαφρά.
- Βάζουμε την γλυκόξινη σάλτσα πιπεριάς σε αποστειρωμένο βάζο.
- Σερβίρουμε τη σάλτσα πάντοτε κρύα με σπρίνγκ ρολς, θαλασσινά ή κρεατικά.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΓΑΡΙΔΟΠΙΤΑΚΙΑ!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ