Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε τα φανταστικά πιτάκια με γαρίδες, φύλλο κρούστας και κρέμα τυριού, ανακατεύουμε πρώτα το τυρί, το ανθότυρο, τις γαρίδες, το αλάτι, το πιπέρι και το ταμπάσκο. Κόβουμε το φύλλο στη μέση κατά μήκος και το διπλώνουμε στα δύο.
Βάζουμε την γέμιση σε κορνέ και βάζουμε λίγη κατά μήκος του διπλωμένου φύλλου. Κλείνουμε στα πλάγια και ρολάρουμε σε φλογέρα. Παγώνουμε τα γαριδοπιτάκια στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για λίγο να σφίξει και να μην αδειάσει στο τηγάνισμα.
Τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο να ροδίσουν καλά. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.