Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ REMOULADE
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ REMOULADE
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ REMOULADE
- Ψιλοκόβουμε το αγγούρι τουρσί.
- Πολτοποιούμε το σκόρδο.
- Βάζουμε την μαγιονέζα σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά για τη σάλτσα remoulade και ανακατεύουμε με ένα σύρμα.
- Αν θέλουμε πιο ρευστή υφή προσθέτουμε λίγο νερό κι ανακατεύουμε τη σάλτσα.
- Παγώνουμε τη σάλτσα ρεμουλάντ στο ψυγείο να είναι δροσερή.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- Σερβίρουμε τη σάλτσα με φέτες αβοκάντο, καρδίες μαρουλιού στεγνές ή και φύτρες.
- Μπορούμε επίσης να σερβίρουμε τη σάλτσα remoulade σε 5 με 6 ψωμάκια μικρά brioche.
- Αυτή η συνταγή μπορεί να συνοδεύσει υπέροχα finger food, μεζέδες ή μπορεί να γίνει ένα υπέροχο dressing σε μια σαλάτα.
- Ακόμα, ταιριάζει σε συνταγές με κοτόπουλο, αλλά και με θαλασσινά όπως γαρίδες ή καραβίδες.
- Μπορεί επίσης να γίνει και προστεθεί σε ένα σάντουιτς και να δώσει έξτρα γεύση.
- Είναι ίσως η πιο αγαπητή και εύκολη σάλτσα που την απολαυάνουν εξίσου μεγάλοι και παιδιά.
- Δίνει νοστιμιά και συνοδεύει εύκολα τα γεύματα και τα σνακ της παρέας ή της οικογένεις.
- Η παραλλαγή της με vegan μαγιονέζα για όσουν είναι οπαδοί της vegan διατροφής, δεν στερείται γεύσης.
- Με απλά υλικά που έχουμε όλοι στο ψυγείο μας, απολαμβάνουμε αυτή την υπέροχη σάλτσα.