Εκτέλεση
Για τα σκορδομακάρονα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπερίτσα.
Σοτάρουμε για 2 λεπτά, έως ότου απελευθερωθούν τα αρώματα του σκόρδου. Προσοχή, να μην πάρει χρώμα!
Προσθέτουμε την πάπρικα και το μαϊντανό και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό 2 λεπτά λιγότερο απ’ όσο πρέπει. Κρατάμε 1 φλ. από το νερό τους, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά, προσθέτοντας λίγο από το νερό των ζυμαρικών, για 2 λεπτά.
Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τριμμένο τυρί.
Διαβάστε και όλα τα μυστικά μου για να βράζετε τέλεια τα μακαρόνια σας!